top of page
Center Gradient Transparent
Brandcode111022_0563.jpg

Don't follow the path. Blaze

the

trail.

Center Gradient Transparent
Marieke Visser | The Female Trail
Ik kan het wel! Loesje

Ik ben Marieke.

Ik ben ondernemer, auteur, trainer, moderator en spreker. Mijn thema's zijn inclusie, diversiteit en vrouwelijk leiderschap.

Ik geloof in een wereld waarin je geslacht niet langer bepaalt welke rol je gaat vervullen. In een wereld van gelijke kansen. Door bewustwording, inspiratie en actie. 

Let's blaze the trail!

Center Gradient Transparent
The Female Trail Logo

The Female Trail.

The Female Trail is een creatief adviesbureau dat zich volledig richt op gender diversity & equality. We werken voor en met initiatieven die de positie van vrouwen versterken, organisaties die diversiteit & inclusie hoog op de agenda hebben én vrouwelijke leiders.
 

The Female Trail helpt met diversiteit en inclusie. Met adviestrajecten, trainingen en inspiratie sessies.  We ontwikkelen programma's en workshops rondom Female Leadership. Organiseren ronde tafels, workshops en events. Ontwikkelen de juiste communicatie- en PR strategie. Nieuwsgierig? Follow The Female Trail!

Leave a trail...

TRAINING & ADVIES

The Female Trail ontwikkelt concrete actieplannen om diversiteit en inclusie te ontwikkelen en integreren in de business. Van langdurige adviestrajecten tot eenmalige trainingen over awareness, unconscious bias en gender diversity. Ook keynote presentaties over vrouwelijk leiderschap, gender equality en een inclusieve werkcultuur behoren tot de mogelijkheden.

Header vierkant.png
C0790C53-132C-4F9B-A4A1-D64BB2D74BCC.jpg

COMMUNICATIE & PR

Staat diversiteit & inclusie al langer op de agenda, maar is er weinig draagvlak? Of krijgen de juiste initiatieven niet de aandacht die ze verdienen? ​Zijn de vrouwelijke rolmodellen niet zichtbaar genoeg? Tijd om écht impact te maken met de juiste communicatiestrategie en media-aandacht. Lees meer over de programma's en (media)trainingen die The Female Trail speciaal hiervoor ontwikkelt.

Header vierkant.png
0ZRMaXhLQR6fT93lkTWztg.jpg
Header vierkant.png

Wat een fantastisch, bijzonder en mooi programma heb je neergezet! Zo knap hoe je de power uit vrouwen weet je halen door juist kwetsbaarheid te omarmen. Ontzettend bedankt voor de mooie reis die ik met je mocht maken. Ik ben weer een stap dichterbij mijn powerhouse gekomen en neem dat voor altijd mee.

Esther, CFO (37)

Deelnemer Fearless Female
Leadership Retreat

Header vierkant.png

Als je werkt met Marieke dan voel je direct haar lef, passie, positiviteit en energie. Dit zet ze allemaal in om onze gezamenlijke missie te bereiken, namelijk ‘closing the gender gap.’ Ik kan werken met Marieke van harte aanbevelen!

Maud Kleuskens

Founder Lady Legends

Header vierkant.png

Ik had de eer om aan te schuiven bij de Ronde Tafels over feminiene waarden. Marieke weet de urgentie om met dit onderwerp aan de slag te gaan op een energieke, positieve wijze over te brengen. Het is duidelijk dat dit onderwerp haar aan het hart gaat; ze leidde de sessies met passie, humor en daadkracht. Een inspiratie!

Marieke Bosscha

Talent expert Eelloo

Center Gradient Transparent

Trailing together

WORKSHOPS & EVENTS

The Female Trail staat voor de juiste balans tussen masculiene en feminiene waarden in leiderschap. Door het organiseren van workshops en retreats voor vrouwen én mannen. Door het samenbrengen van de juiste mensen. Lees hier welke events de komende tijd gepland staan. 

ROUND
TABLE

The Female Trail verbindt en inspireert. Bijvoorbeeld door het hosten van Ronde Tafels met mensen uit verschillende takken van het bedrijfsleven. Over gender equality op de werkvloer, onbewuste vooroordelen en nieuw leiderschap. 

We Can Do It!
bottom of page