do 10 mrt. | Hilversum

Female Manifest Retreat 10 & 11 maart 2022

Het Female Manifest Retreat is voor vrouwen die vol aspiratie zitten en voelen dat het tijd is. Tijd om zichzelf echt een kans te geven. Tijd om zich te manifesteren in een wereld die op ze wacht. Dus néém die tijd. Twee dagen in het teken van jezelf. Ruimte, rust en bezinning. Tijd voor JOU.
Female Manifest Retreat  10 & 11 maart 2022

Tijd en locatie

10 mrt. 09:00 – 11 mrt. 18:00
Hilversum, Hoorneboeg, 1213 Hilversum, Nederland

Over het evenement

Het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven is tijd. Tijd voor jezelf. Om naar binnen te keren en ruimte te maken. Ruimte voor jezelf en ruimte voor bezinning. Zodat jij jouw ruimte kunt gaan innemen. Dus néém die tijd. Twee dagen lang. Om je ziel te voeden en je lijf voelen. Op de mooiste locatie van Nederland. Natuur én luxe. Tijd voor JOU.  

Manifesteren begint bij het weten wie je bent en wat je te bieden hebt. Het gaat over trouw zijn aan jezelf en jouw diepste verlangens. Over leven volgens jouw eigen waarden en drijfveren. Over méér dan alleen de ballen in de lucht houden. 

Het volop leven. De moed opbrengen om jezelf écht een kans te geven. De verantwoordelijkheid nemen om jouw bijdrage te gaan leveren. Niet alleen voor jezelf, maar juist ook voor de mensen en de wereld om je heen. 

Het is tijd. Jouw tijd. 

Na dit programma heb je inzicht in de onbewuste angsten en overtuigingen die je tegenhouden om jouw volledige vermogens te manifesteren. Maar ook de tools om daadwerkelijk gehoor te geven aan het vrouwelijke potentieel dat in je zit. Want wie ben jij, als vrouw, los van alle rollen die je vervult? Jezelf manifesteren vanuit wie jij ten diepste bent; daar gaat het over tijdens deze tweedaagse.  

Het retreat wordt op 10 en 11 maart 2022 gehouden op de prachtige locatie De Hoorneboeg in Hilversum, en bestaat uit diverse workshops, een boksclinic in de natuur, stiltewandeling en kampvuurritueel.  

Inclusief:

- Sauna, wandelingen, healthy snacks, lunch & diner 

- 1 overnachting in een eigen luxe kamer + badkamer

Begeleiders zijn Jentien Keijzer en Marieke Visser. 

Jentien: "Als psychologe help ik mensen om meer bewustwording en inzicht te krijgen in zichzelf en daardoor wijzer en intelligenter te leven. Door jarenlange universitaire opleidingen, bijscholing en studie ligt mijn expertise in de wetenschapsgebieden van klinische, neuro-en biopsychologieen kwantumfysica. Dit in combinatie met mijn fascinatie voor esoterische wijsheidstraditiesen werkervaring als psychologe, heeft mij geholpen bij het ontwikkelen van een heldere en vooruitstrevende visie op het leven. Deze visie en kennis deel ik graag met anderen in de vorm van lezingen en workshops."

Marieke: "Ik ben ervan overtuigd dat de wereld er beter van wordt wanneer meer vrouwen hun plek innemen. Zichtbaar zijn. Inspireren. Vanuit hun eígen zijn; niét vanuit aangepast gedrag. Want van jongs af aan leren we dat het ‘a men’s world’ is waarin je je maar beter zo goed mogelijk kunt aanpassen. Ik geloof dat het tijd is dat we onze vrouwelijke waarden en potentieel gaan herontdekken."

De prijs is €1.100,- (ex BTW). Meer informatie over het programma? Mail marieke@thefemaletrail.nl. 

Deel dit evenement