top of page

do 09 jun

|

Hilversum

Fe/Male Manifest Retreat 9 & 10 juni 2022

Het Fe/Male Manifest Retreat is een persoonlijk leiderschapsprogramma voor iedereen die trouw durft te zijn aan zichzelf. Voor het vinden van de juiste balans tussen jouw masculiene en feminiene waarden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Fe/Male Manifest Retreat 9 & 10 juni 2022
Fe/Male Manifest Retreat 9 & 10 juni 2022

Tijd en locatie

09 jun 2022, 10:00 – 10 jun 2022, 17:00

Hilversum, Hoorneboeg, 1213 Hilversum, Nederland

Over het evenement

Manifesteren begint bij het weten wie je bent en wat je te bieden hebt. Het ontdekken van je meest innerlijke drijfveer. Jouw persoonlijke zingeving, zodat je trouw kunt zijn aan jezelf en je diepste verlangens. Over leven volgens jouw eigen waarden en drijfveren. Over méér dan alleen de ballen in de lucht houden. 

Het gaat om de verantwoordelijkheid nemen om jouw bijdrage te gaan leveren. Niet alleen voor jezelf, maar juist ook voor de mensen en de wereld om je heen. Het gaat erom de moed op te brengen om jezelf écht een kans te geven. 

Na dit programma heb je inzicht in de onbewuste angsten en overtuigingen die je tegenhouden om jouw volledige vermogens te manifesteren. Maar ook de tools om daadwerkelijk gehoor te geven aan het potentieel dat in je zit. Want wie ben jij,  los van alle rollen die je vervult? Jezelf manifesteren vanuit wie jij ten diepste bent; daar gaat het over tijdens deze tweedaagse. Zodat jij de regie kunt pakken over je werk en over je leven. 

Het retreat wordt op 9 en 10 juni 2022 gehouden op de prachtige locatie De Hoorneboeg in Hilversum, en bestaat uit diverse workshops, een boksclinic in de natuur, stiltewandeling en kampvuurritueel.  

Inclusief:

- Sauna, wandelingen, healthy snacks, lunch & diner 

- 1 overnachting in een eigen luxe kamer + badkamer

Begeleiders zijn Jentien Keijzer en Marieke Visser. 

Jentien: "Als psychologe help ik mensen om meer bewustwording en inzicht te krijgen in zichzelf en daardoor wijzer en intelligenter te leven. Door jarenlange universitaire opleidingen, bijscholing en studie ligt mijn expertise in de wetenschapsgebieden van klinische, neuro-en biopsychologieen kwantumfysica. Dit in combinatie met mijn fascinatie voor esoterische wijsheidstraditiesen werkervaring als psychologe, heeft mij geholpen bij het ontwikkelen van een heldere en vooruitstrevende visie op het leven. Deze visie en kennis deel ik graag met anderen in de vorm van lezingen en workshops."

Marieke: "Ik geloof dat één en één drie wordt wanneer nieuwe leiders de juiste balans vinden tussen hun masculiene en feminiene waarden. Ik geloof dat het tijd is dat we feminiene waarden in onszelf (mannen én vrouwen) en in organisaties gaan herontdekken, herwaarderen en integreren. Zodat ieder mens loskomt van rolpatronen en zichzelf kan meenemen in deze wereld. Vanuit je diepste zelf; niét vanuit aangepast gedrag.

De prijs is €1.100,- (ex BTW). Meer informatie over het programma? Mail marieke@thefemaletrail.nl. 

Het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven is tijd. Tijd voor jezelf. Om naar binnen te keren en ruimte te maken. Ruimte voor jezelf en ruimte voor bezinning. Zodat jij jouw ruimte kunt gaan innemen. Dus néém die tijd. Twee dagen lang. Om je ziel te voeden en je lijf voelen. Op de mooiste locatie van Nederland. Natuur én luxe. Tijd voor JOU.  

Deel dit evenement

bottom of page