Center Gradient Transparent

PROJECTS

Center Gradient Transparent
DSC00093.JPG

Ronde Tafel

The Female Trail faciliteert ieder kwartaal een Ronde Tafel sessie. Om de juiste verbinding tot stand te brengen en samen versnelling te kunnen creëren op het vlak van diversiteit en inclusie. Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat, ondanks economische tegenslag, er nog (of eigenlijk juíst) wordt ingezet op inclusief werkgeverschap? Sterker nog, dat dit bijdraagt aan de oplossing, en niet een ‘probleem’ is dat ondergesneeuwd raakt als er economische keuzes gemaakt moeten worden?

 

Kinderboek: Mama is minister-president

The Female Trail staat voor verleiden, in plaats van strijden. En wat is er verleidelijker dan... schrijven? You can’t be what you can’t see. In de huidige beeldvorming worden kinderen niet gestimuleerd hun potentieel te verwezenlijken. Dat begint al in de jongste jaren.  Vrouwen worden in schoolboeken bijvoorbeeld veel vaker dan mannen afgebeeld in de ouderrol of als iemand die het huishouden doet. Hoogste tijd om die beeldvorming eens flink op de schop te nemen! Daarom schreef ik samen met Ody Neisingh (Women INC) het kinderboek 'Mama is minister-president.'  Rose Stories bracht het uit in februari 2021, een maand voor de verkiezingen. 

Schermafbeelding 2020-07-27 om 14.18.11.
Center Gradient Transparent
Schermafbeelding 2021-03-24 om 15.38.33.png
Cover%20mama%20MP_edited.jpg
Center Gradient Transparent
The Female Trail | Lady Legends | True Legends
The Female Trail | Lady Legends | True Legends

Lady Legends

Lady Legends is een initiatief van True Legends om meer vrouwen in de IT te krijgen; in teams en aan de top. Het potentieel is groot: slechts 10% van de huidige IT’ers in het Nederlandse bedrijfsleven is vrouw. In een tijd waarin het vrouwenquotum wordt ingevoerd en diversiteit bij ieder bedrijf hoog op de agenda staat, is Lady Legends een welkom initiatief. The Female Trail ondersteunt Lady Legends met de positionering en PR-strategie. Ook werken we aan een boek om meer vrouwelijk talent te inspireren voor een carrière in de IT. 

Center Gradient Transparent
The Female Trail | Pricewise

Pricewise

Bij Pricewise vervulde ik interim de rol van Head of PR, Interne Communicatie & Employer Branding. Ik leidde het team van jonge, vrouwelijke PR-medewerkers op tot volwaardige sparringpartners en adviseurs. Nu doen ze het zelf en ben ik nog betrokken als adviseur en trainer. Ik geef het team en diverse marktspecialisten mediatrainingen en voorzie ik de directie van advies rondom woordvoering en PR-strategie.

 

Verder geef ik bij Pricewise interne workshops voor mannen én vrouwen, over feminiene waarden in een masculiene bedrijfscultuur.

Schermafbeelding 2020-07-27 om 14.18.11.
Center Gradient Transparent
DTNG. in AD.
DTGN

DTNG.

Lotte Ditzel en Marie-José Bosch zijn de eigenaressen van DTNG., een relatiebemiddelingsbureau voor hoger opgeleiden. The Female Trail versterkt DTNG. met personal branding en PR. Als ambassadeurs van de liefde hebben Lotte en Marie-José de mooiste verhalen te delen, vanuit een vrouwelijk én ondernemersperspectief.

Center Gradient Transparent

Aurora Concepts

Aurora Concepts is een faciliterende nieuwetijds uitgeverij gespecialiseerd in bewust leven en praktische spiritualiteit. Ze komen tegemoet aan de groeiende vraag  van ondernemers/auteurs om advies en begeleiding bij het uitgeeftraject. Ik ondersteun Aurora met PR en communicatie en begeleid de auteurs richting media.

aurora1.JPG