top of page
Center Gradient Transparent

PROJECTS

Center Gradient Transparent
New Video

New Video

Video afspelen
DSC00093.JPG

Ronde Tafel

The Female Trail faciliteert regelmatig een Ronde Tafel sessie. Om de juiste verbinding tot stand te brengen en samen versnelling te kunnen creëren op het vlak van diversiteit en inclusie. Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat, ondanks economische tegenslag, er nog (of eigenlijk juíst) wordt ingezet op inclusief werkgeverschap? Sterker nog, dat dit bijdraagt aan de oplossing, en niet een ‘probleem’ is dat ondergesneeuwd raakt als er economische keuzes gemaakt moeten worden?

 

Kinderboek: Mama is minister-president

 You can’t be what you can’t see. In de huidige beeldvorming worden kinderen niet gestimuleerd hun potentieel te verwezenlijken. Dat begint al in de jongste jaren.  Vrouwen worden in schoolboeken bijvoorbeeld veel vaker dan mannen afgebeeld in de ouderrol of als iemand die het huishouden doet. Hoogste tijd om die beeldvorming eens flink op de schop te nemen! Daarom schreef ik samen met Ody Neisingh (Women INC) het kinderboek 'Mama is minister-president.'  Rose Stories bracht het uit in februari 2021, een maand voor de verkiezingen. Inmiddels publiceerden we het vervolg 'Mama is profvoetballer' en werken we aan een derde boek in de reeks!

Schermafbeelding 2020-07-27 om 14.18.11.
Center Gradient Transparent
Schermafbeelding 2021-03-24 om 15.38.33.png
Cover%20mama%20MP_edited.jpg
Center Gradient Transparent
Vrouw met hijab

Het Potentieel Pakken

Het Potentieel Pakken is een stichting die vrouwelijk talent inzet als oplossing voor arbeidsmarktvraagstukken, zoals voor de groeiende tekorten in de zorg en het onderwijs. Meer participatie van vrouwen op de arbeidsmarkt vergroot hun economische zelfstandigheid, helpt om de groeiende arbeidstekorten in de zorg, het onderwijs en andere sectoren op te lossen én levert de Nederlandse economie mogelijk miljarden op. Een enorm potentieel dus, maar nu nog niet volledig benut.

Voor Het Potentieel Pakken ontwikkelde ik de communicatie -en PR strategie en ben ik verbonden als freelance PR-consultant.

Center Gradient Transparent
Schermafbeelding 2022-02-15 om 13.52.14.png

Talent naar de Top

Ik ben als freelance trainer en consultant verbonden aan Talent naar de Top, een stichting met de maatschappelijke doelstelling voor meer divers talent in de (sub)top. Ik geef trainingen en workshops over inclusief werkgeverschap en unconscious bias. Ook ben ik verbonden aan het mentorprogramma dat jong talent koppelt aan ervaren mentoren uit het bedrijfsleven.  Het is de missie van Talent naar de Top om diversiteit en inclusie te norm te maken en ik ben blij dat ik hier een steentje aan mag bijdragen!

Schermafbeelding 2021-07-01 om 12.07_edited.jpg
Vrouwelijke ziekenhuismedewerkers
Center Gradient Transparent
Glass Buildings

UN Women

Voor UN Women ben ik zoek gegaan naar Nederlandse bedrijven die de Women's Empowerment Principles (WEP's) wilden ondertekenen. Als statement naar buiten toe én als leidraad om gender equality in ieder bedrijf te bevorderen. Het zijn 7 principes die zijn opgesteld door de Verenigde Naties en gaan onder andere over leiderschap, gelijke behandeling, veiligheid, opleiding en marketing-uitingen. 

Schermafbeelding 2021-08-12 om 10.25.32.png
Center Gradient Transparent

Firma Twist werkt voor iedereen die een ideaal wil realiseren. Voor realistische idealisten. En idealistische realisten. Voor de veranderaars. Als fulltime feminist en aanjager van inclusie zet ik me bij Firma Twist in als strateeg, trainer en moderator. Zo ben ik betrokken bij het project 'Medemenselijk Ondernemen'.

aurora1.JPG
bottom of page