top of page

vr 06 nov

|

De Hoorneboeg

Fearless Female Leadership Retreat - 10 + 11 december 2020

Het Fearless Female Leadership Retreat is ontwikkeld voor vrouwen die er klaar voor zijn de beste versie van zichzelf te worden. Die weten wat ze kunnen maar voélen dat er meer in zit. Die het lef hebben hun onbewuste angsten aan te gaan én hun vrouwelijkheid durven toe te laten. Zodat 1+1 3 wordt.

Fearless Female Leadership Retreat - 10 + 11 december 2020
Fearless Female Leadership Retreat - 10 + 11 december 2020

Tijd en locatie

06 nov 2020, 10:00 – 07 nov 2020, 18:00

De Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland

Over het evenement

Let op: deze editie is uitverkocht. We komen snel in de lucht met een nieuwe datum voor een volgend retreat. Wil je op de wachtlijst hiervoor, mail dan even naar marieke@thefemaletrail.nl. 

Fearless. Niet zónder angst, maar juist voorbij angst. Aangaan en transformeren. Het niet handelen vanuit angst. Het volop leven. Zodat jij je meest authentieke zelf kunt laten zien. Thuis en in je carrière. Zodat je zelf beter de regie kunt pakken over de richting van je leven en werk. Daar gaat het om tijdens dit retreat!

Het programma beslaat twee dagen en bestaat uit diverse workshops van experts op het vlak van persoonlijk leiderschap & drijfveren, bewustwording en manifesteren. 

Het retreat wordt op 6 en 7 november 2020 gehouden op de prachtige locatie De Hoorneboeg in Hilversum, en bestaat oa uit:

- Intake gesprek met coach Annelouk over jouw ontwikkelvraagstuk

- Workshop angst & liefde kompas

- Boksclinic

- Workshop over feminiene waarden

- Sunrise energy experience

- Kampvuur ritueel

- Workshop visualiseren & manifesteren

- 1 op 1 coaching sessie gedurende het programma

- Sauna, wandelingen, healthy snacks, lunch & diner 

- 1 overnachting in een eigen luxe kamer + badkamer

Na dit programma heb jij inzicht in de onbewuste angsten en overtuigingen die jou tegenhouden jouw volledige potentieel te benutten. Het is de eerste stap in het creëren van een leven en carrière dat volledig bij jou past. Vanuit jouw eigen kracht, volgens jouw eigen waarden en drijfveren.

Hoofd - lijf - gevoel. Dat is de volgorde waarmee we tijdens dit retreat langzaam maar zeker de weg naar jezelf inslaan.

Zodat één plus één écht drie wordt.

Zodat jij de beste versie van jezelf wordt.

De pilot prijs is €1.100,- (ex BTW). Meer informatie over het programma? Mail marieke@thefemaletrail.nl. 

Deel dit evenement

bottom of page