top of page

6 maandagen, start 18 september

|

Napoleonschuur

Female Rise - half jaarprogramma START 18 september 2023

“She remembered who she was, and the game changed” Ik geloof dat de wereld er beter van wordt wanneer er meer vrouwen opstaan. Hun plek innemen. Dit half jaarprogramma is bedoeld voor vrouwen die weten wat ze kunnen, maar voélen dat er meer in zit.

Female Rise - half jaarprogramma START 18 september 2023
Female Rise - half jaarprogramma START 18 september 2023

Tijd en locatie

6 maandagen, start 18 september

Napoleonschuur, Jhr, Burgemeester Jonkheer H. van Den Boschstraat 44, 3958 CD Amerongen, Nederland

Over het evenement

“She remembered who she was, and the game changed”

Ik geloof dat de wereld er beter van wordt wanneer er meer vrouwen opstaan. Hun plek innemen. Dit half jaarprogramma is bedoeld voor vrouwen die weten wat ze kunnen, maar voélen dat er meer in zit. Die het lef hebben naar binnen te keren, om daar schatten op te graven die al heel lang verborgen lagen. Die voelen dat het tijd is. Tijd om op te staan.

Female Rise is voor vrouwen die er klaar voor zijn om volmondig JA te zeggen. Tegen het gedeelte dat sluimerend aanwezig is. Maar miskend. Op de achtergrond geraakt. Vrouwen die veel bereikt hebben, maar zich ook alleen, uitgeput en leeg kunnen voelen.

Het nodigt je uit om je verhaal heel bewust gekozen te gaan schrijven, letterlijk en figuurlijk. Je leert geïnspireerd en intuïtief te schrijven, de boodschappen en het verhaal vanuit jouw kern op te tekenen. Dat geeft richting, houvast en doet recht aan jouw waarde.

Het programma bestaat uit:

  • 6 bijeenkomsten van een dag met theorie en achtergrond over feminiene waarden, persoonlijk leiderschap, bewustzijnsontwikkeling én: schrijven.
  • tussentijdse huiswerkopdrachten om de verbinding met jezelf te herstellen en onderhouden
  • persoonlijke begeleiding van psycholoog Jentien Keijzer & auteur en vrouwelijk leiderschapspecialist Marieke Visser

Data:

Maandagen 18 september, 16 oktober, 13 november, 11 december 2023, 8 januari en 5 februari 2024

Investering:

€ 1.750 euro (exclusief 21% btw)

Het programma bestaat uit een combinatie van: 

  • Journaling en geïnspireerd schrijven: rode draad in het programma is het schrijven van jouw verhaal. Dat hoeft geen boek te worden, kan wel. Schrijven is een medicijn, het is helend om je gevoelens en gedachten op papier te zetten. Schrijven geeft inzicht, verlichting, zeker als je diepste zelf zich tussen de regels onthult;
  • Schrijfopdrachten: tussen de bijeenkomsten door zul je 'huiswerk' mee krijgen om te gaan schrijven. Veel te gaan schrijven om je intuïtie wakker te maken en levend te houden;
  • Stilte en meditaties: om je (eigen) wijsheid, zachtheid en kracht te herinneren én te voelen;
  • Symboliek en rituelen: symboliek is de taal van de ziel, ritueel is de taal van energie. In dit jaarprogramma werken wij met de ziel en veel op het niveau van energie zodat we het onzichtbare zichtbaar kunnen maken;
  • Sharing circles: wanneer vrouwen zich gezien, gehoord en geliefd voelen door andere vrouwen, gebeuren er magische dingen. Het transformeert onzekerheden, verzacht pijn, jaloezie of competitie. Door te delen kunnen we helen, door liefdevolle nabijheid van andere vrouwen kunnen we genezen;
  • Online omgeving: gedurende het hele jaar zijn de inzichten, theorieën en de bijbehorende opdrachten beschikbaar in een online omgeving. Zodat je op ieder moment kunt verdergaan waar je bent gebleven;
  • Mentoren: Marieke en Jentien zijn in deze reis jouw mentoren en zullen je tijdens de dagen spiegelen in jouw persoonlijke proces en zo nodig liefdevolle zetjes geven je plek in te nemen.

Jentien Keijzer: “Als psychologe help ik je om jezelf op meerdere lagen te kennen en leven. Om je te spiegelen en inzichtelijk te krijgen welke muziek zich in jou bevindt en wat jij nodig hebt om deze muziek naar buiten te laten klinken. Om je te begeleiden je plek in te nemen en het werk van je ziel helder te krijgen zodat je dit kunt vormgeven op een manier die bij jou past."

Marieke Visser: “Als auteur weet ik als geen ander hoe helend het is om je verhaal op papier te zetten. Hoeveel inzichten het geeft, verlichting zelfs, als je de rode draad ontdekt. Als je kunt uitzoomen, het grotere geheel overziet, als je je écht durft over te geven aan je intuïtie die middels het toetsenbord met je communiceert. Schrijven is magie en iedereen kan het leren. Niet per se om een boek uit te brengen, maar wél om in te tappen op je eigen wijsheid. Noem het channelen, noem het flow schrijven. Ik neem je mee op reis naar je onderbewuste, waar parels verborgen liggen. Beloofd.”

Is het jouw tijd?

Mail marieke@thefemaletrail.nl

Deel dit evenement

bottom of page