top of page

Start 5+6 december 2022

|

Hilversum

Female Rise - UITVERKOCHT

Female Rise is het jaarprogramma voor vrouwen die vorm willen geven aan wat eeuwen geleden is weggevaagd uit ons alledaagse leven: het ware vrouwelijke potentieel.

Female Rise - UITVERKOCHT
Female Rise - UITVERKOCHT

Tijd en locatie

Start 5+6 december 2022

Hilversum, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland

Over het evenement

FEMALE RISE 

I HEAL 5+6 december '22

I GROW 13+14 maart '23

I MANIFEST 19+20 juni '23

I FLOW 25+26 september '23

Female Rise is het jaarprogramma voor vrouwen die voelen dat het tijd is om volmondig JA te zeggen. Tegen het zachtjes fluisteren van die ziel, tegen het vrouw-zijn in dit leven. Tegen het gedeelte dat sluimerend aanwezig is. Maar miskend. Op de achtergrond geraakt. Vrouwen die veel bereikt hebben, maar zich ook alleen, uitgeput en leeg kunnen voelen. Vrouwen die vorm willen geven aan wat eeuwen geleden is weggevaagd uit ons alledaagse leven: het ware vrouwelijke potentieel. 

Het programma beslaat vier keer een tweedaagse op de prachtige luxe retreat locatie De Hoorneboeg en bestaat uit een combinatie van:

Journaling en geïnspireerd schrijven: rode draad in het jaarprogramma is het schrijven van jouw waarheid. Dat hoeft geen boek te worden, kan wel. Schrijven is een medicijn, het is helend om je gevoelens en gedachten op papier te zetten. Wanneer het je lukt om je mind uit te schakelen en rechtstreeks vanuit je intuïtie te schrijven, zul je verstelt staan van de inzichten die je vanuit jezelf ontvangt.

Schrijfopdrachten: tussen de bijeenkomsten door zul je 'huiswerk' mee krijgen om te gaan schrijven. Veel te gaan schrijven om de intimiteit met je oorsprong wakker te maken en levend te houden;

Stilte en meditaties: om je (eigen) wijsheid, zachtheid en kracht te herinneren én voelen;

Symboliek en rituelen: symboliek is de taal van de ziel, ritueel is de taal van energie. In dit jaarprogramma werken wij met de ziel en veel op het niveau van energie zodat we het onzichtbare zichtbaar kunnen maken

Cacao ceremonies: cacao is een zacht en krachtig plantmedicijn, ook wel een ‘hartopener’ genoemd. Het helpt je om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart.

Sharing circles: wanneer vrouwen zich gezien, gehoord en geliefd voelen door andere vrouwen, gebeuren er magische dingen. Het transformeert onzekerheden, verzacht pijn, jaloezie of  competitie. Door te delen kunnen we helen, door liefdevolle nabijheid van andere vrouwen kunnen we genezen

Mentoren: Marieke en Jentien zijn in deze reis jouw mentoren en zullen je tijdens de dagen spiegelen in jouw persoonlijke proces en zo nodig liefdevolle zetjes geven je plek in te nemen. Jouw vrouw-zijn te gaan ownen.

1 op 1 momenten: tijdens het jaarprogramma zul je zowel met Marieke als Jentien een 1 op 1 afspraak hebben dat in het teken staat van 'connecting the dots'. Met Marieke ga je kijken naar jouw eigen-wijze van schrijven, hoe je jouw naakte waarheid met jezelf kunt delen (en wellicht met anderen). Met Jentien kijk je op dieper niveau naar je eigen proces en de betekenis hiervan.

Winter:  I heal

De weg van creatie voor vrouwen gaat allereerst naar binnen. We dalen af in het donker om te ontdekken wat daar verborgen ligt. Het is jouw tijd om te helen. Als jij jezelf ontmoet en echt leert zien in al jouw aspecten, geneest alles . Jijzelf, je geliefden, de aarde, alle leven.  We luisteren naar onszelf en elkaar met liefhebbende oren, muren van aandacht en verbinding om samen af te reizen naar je binnenste waar zoveel moois te vinden is. Zo maak je jezelf schoon en vruchtbaar voor nieuwe ideeën en creaties.

Lente: I grow

Jouw grond is omgespit, schoon en ontvankelijk. Het is tijd om de je ware verlangens te gaan planten in je alledaagse bewustzijn en jezelf ontvankelijk te maken voor de magie van de kosmos. Je gaat onderzoeken hoe jij jezelf wilt voelen, wilt uitdrukken, waar je verlangens liggen en waar je vreugde en gaven samenkomen als jouw talent. Je maakt op een wezenlijk niveau contact met jouw essentie, voelt wat jouw eigenheid is en hoe je dit kunt herkennen en vasthouden. Je bereidt je in alles voor om die eigenheid in de wereld te planten.

Zomer: I manifest

De zomer. Alles bruist en leeft volop. Jouw schaduw is aan het licht gebracht, je bent er klaar voor om jezelf te laten zien. Wie je écht kunt zijn: unapologetically! Het is tijd om te gaan bloeien, je vol in het spel en de dans van het leven te mengen. Het is tijd om authentiek jouw energie neer te zetten, kleur te bekennen en daar vorm aan te geven op een wijze die je moeiteloos af gaat en vooral fantastisch leuk vindt om te doen.  Al levend en lerend dicht je de kloof tussen de vrouw die je diep van binnen bent en hoe je leeft in je alledaagse bestaan.

Herfst: I flow

Het is tijd om te oogsten. Tijd om te erkennen en vieren welke vrouw is opgerezen. Het is tijd om uitbundig jouw vruchten te plukken en de wijze, zachte kracht die zich in je bevindt, toe te eigenen en te haar te eren. Genietend van wat wat je bereikt hebt, liefkozend voor wat nog geheeld mag worden. Zichtbaar leven wie je bent en anderen verreiken met jouw aanwezigheid is jouw enige ware werk. We spiegelen op je reis, jouw rising: Wat is jouw transformatie? Wat is jouw wijsheid? En hoe kun je de godin in jou koesteren?

Kosten jaarprogramma: 3.590 euro ex BTW inclusief vier keer een overnachting in luxe prive-kamer op de Hoorneboeg, gebruik sauna, catering, etc. All-in dus.

Opgeven via marieke@thefemaletrail.nl

Begeleiders:

Jentien Keijzer 

Als psychologe help ik je om jezelf op meerdere lagen te kennen en leven. Om je te spiegelen en inzichtelijk te krijgen welke muziek zich in jou bevindt en wat jij nodig hebt om deze muziek naar buiten te laten klinken. Om je te begeleiden je plek in te nemen en het werk van je ziel helder te krijgen zodat je dit kunt vormgeven op een manier die bij jou past.

Marieke Visser

Schrijven is helen, delen is genezen. Als auteur weet ik als geen ander hoe helend het is om je verhaal op papier te zetten. Hoeveel inzichten het geeft, verlichting zelfs, als je de rode draad ontdekt. Als je kunt uitzoomen, het grotere geheel overziet, als je je écht durft over te geven aan je intuïtie die middels het toetsenbord met je communiceert. Schrijven is magie en iedereen kan het leren. Niet per se om een boek uit te brengen, maar wél om in te tappen op je eigen wijsheid. Noem het channelen, noem het flow schrijven. Ik neem je mee op reis naar je onderbewuste, waar parels verborgen liggen. Beloofd.

Deel dit evenement

bottom of page