top of page

vr 18 sep

|

Hoorneboeg

Round Table: draagvlak voor inclusief werkgeverschap, juíst na Corona

De Ronde Tafel van september gaat over draagvlak voor D&I, ook (of juist) na Corona. Want als één ding duidelijk is geworden is het wel dat feminiene waarden zoals luisteren en empathie tonen het verschil maken. In leiderschap in het algemeen en in crisis in het bijzonder. The time is now!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Round Table: draagvlak voor inclusief werkgeverschap, juíst na Corona
Round Table: draagvlak voor inclusief werkgeverschap, juíst na Corona

Tijd en locatie

18 sep 2020, 08:00 – 10:00

Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland

Over het evenement

De Ronde Tafel van 18 september: een ontbijtsessie met oa Charlotte Perquin-Deelen, vorig jaar gepromoveerd op gender-bias en Masha Trommel van Women INC. 

Waarom het wiel helemaal zelf uitvinden, wanneer het ook samen kan? The Female Trail host ieder kwartaal een Ronde Tafel Sessie met mensen uit verschillende takken van het bedrijfsleven. Over het integreren van feminiene waarden in de organisatie, het creëren van een inclusieve bedrijfscultuur en nog veel meer.

De Ronde Tafel gaat over draagvlak voor diversiteit & inclusie, ook (of juist) na Corona. Want als één ding duidelijk is geworden is het wel dat feminiene waarden zoals luisteren en empathie tonen het verschil maken. In leiderschap in het algemeen en in crisis in het bijzonder. Dus áls er een tijd is om feminiene waarden op te waarderen, is het nu wel. Maar hoe gaan we ervoor zorgen dat, ondanks economische tegenslag, er nog (of eigenlijk juíst) wordt ingezet op inclusief werkgeverschap? Sterker nog, dat dit bijdraagt aan de oplossing, en niet een ‘probleem’ is dat ondergesneeuwd raakt als er economische keuzes gemaakt moeten worden?

Registratie

Vanwege Corona horen werken we met een maximumaantal en op basis van registratie, zodat we de meest geschikte ruimte en opstelling kunnen klaarzetten. Deelnamekosten zijn 25 euro. Registreer via onderstaande knop en garandeer jouw plek aan tafel!

Deel dit evenement

bottom of page