top of page
  • Foto van schrijverMarieke Visser

Balans

Bijgewerkt op: 11 nov. 2020

BALANS
Ik ben ervan overtuigd dat de wereld er beter van wordt wanneer meer vrouwen hun plek innemen. Zichtbaar zijn. Inspireren. Vanuit hun eígen kracht, niet vanuit aangepast gedrag.


Want van jongs af aan leren we dat het ‘a man’s world’ is waarin je je maar beter zo goed mogelijk kunt aanpassen. We leven in een dominante masculiene cultuur, waarin het feminiene onderbenut én ondergewaardeerd is. Zó zonde!


Ik geloof dat het tijd is dat we onze vrouwelijke waarden gaan herontdekken en integreren in onze prestatiegerichte maatschappij. Ik geloof dat 1+1 3 wordt wanneer we de juiste balans vinden tussen onze masculiene en feminiene energie.


Daarom heb ik alle lessen die ik zelf op dit vlak geleerd heb, gebundeld in een tweedaags Female Leadership Program. Op de prachtige locatie De Hoorneboeg aan de Hilversumse hei.


Het programma bestaat uit diverse workshops en coaching sessies op het vlak van persoonlijk leiderschap & drijfveren, bewustwording en manifesteren. Door experts als Jentien Keijzer en Annelouk Pfennings-O'Herne.


Na dit programma heb je inzicht in de onbewuste angsten en overtuigingen die je tegenhouden jouw volledige potentieel te benutten. Ben jij er klaar voor de beste versie van jezelf te worden?


Mail marieke@thefemaletrail.nl voor het hele programma.

Comments


bottom of page